maandag 25 mei 2009

Gedroomd, gedragen, geboren

Ons kindje. Hij is er! Eindelijk. Met een recht "een bevalling". Maar dat is nu achter de rug. We zijn weer thuis uit het ziekenhuis, Julian doet het heel goed. En sinds we thuis zijn gekomen afgelopen donderdag komt hij ook helemaal tot rust.

Wat een relaxt klein lieverdje is het! Zoals hij ook in mn buik was. Ik ben nu alleen zelf wat aan t kwakkelen met koorts, maar dat lijkt vandaag ook beter te gaan. En omdat elk nadeel een voordeel heeft; het maakt dat Marcel veel met Julian kan doen omdat ik het nog niet kan/kon. Dat is gaaf om te zien!

En nu aankomende week rustig aan, tot rust komen, gaan genieten! Weinig visite, telefoon, en al dat. De buitenwereld nog eventjes buiten houden. Aandacht voor de binnenwereld. Letterlijk én figuurlijk. Want dat is er, hij is nu een week oud, nog weinig van gekomen.

Een nieuw leven, een klein wonder. Het klinkt zo gewoon maar voor ons zo heel bijzonder!

Dolblij zijn wij met de geboorte van onze zoon

Julian Ruben Pith
18 mei 2009
53 cm, 3790 gr
11.25 uur, 's-Hertogenbosch

3 opmerkingen:

Ingeborg zei

Nogmaals gefeliciteerd!! Ben heel benieuwd naar het ventje, maar laat jullie even lekker met rust, geniet/wen er maar eerst even van/aan met z'n drieën. Hoop dat jij je ook weer snel helemaal fit voelt.

Gerdie Schreuders zei

Ha Marianne,

Van harte gefeliciteerd met Julian!
Leuk om zo mee te mogen lezen.

Gerdie Schreuders

Anoniem zei

veel geleerd