woensdag 7 mei 2008

Inspiratie

Met dit weer kan ik me er bijna niet toe zetten om te gaan schrijven. Maar werd al aan mn mouw getrokken wanneer ik weer een stukje zou gaan schrijven! Maf hoe leeg mn hoofd is. Geen verhalen, geen gedachten. Nou ja, dat laatste waarschijnlijk wel, want het schijnt dat je een paar duizend gedachten per minuut hebt. Ze komen en ze gaan, als wolkjes aan de lucht. Maar schijnbaar spring ik niet in één van de gedachtentreinen, dus ervaar is het als "leeg". Relaxt! En ik heb me voorgenomen om vooral in die "levensflow" te blijven, lekker relaxt hangen in het leven, meegaan met dat wat is. Dus nu naar buiten en genieten van de zon! Als het weer herfst gaat worden, lees je meer :-)

2 opmerkingen:

creatiecoach zei

Leuk om je berichtje te lezen. Ik herken er veel in van mezelf. Was ook benieuwd of je succes hebt gehad met het aantal aanmeldingen voor jou workshops (via de webblog). En over inspiratie en flow gesproken; ze zeggen wel eens: alle antwoorden komen in rust. Lekker blijven genieten dus van die flow en wie weet wordt je er nog wijzer van ook. Ben benieuwd.

Joost zei

'Je leeft maar zo kort en bent zo lang dood' Genieten op allerlei manieren dus. Balans tussen inspiratie als adem voor de geest werken en daarnaast zeilen om het hoofd leeg te maken. Alle wijsheid ligt niet alleen op straat maar staat ook vaak op deuren vieze auto's en ramen geschreven. Geef mee met de wind en golven en je komt verder dan je denkt! Communicatie als het afstemmen van de wederzijds begrepen werkelijkheid maakt rijker!